Peugeot 108 Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi,
The rear wiper is not working.
However I measure 12V on 2 of the pins on the contact connected to the motor so I think the fuse and operator switch is working.
I also think that I feel some heat on the motor.

So - I suspect the motor is broken.

Has anyone opened and fixed the motor with a similar issue? I don't know if it is just stuck or what could be wrong.
I suspect I need to buy a new motor, but if it can be fixed - it is better than to buy new...

Peugeot 108 - 2015
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Solved. It was the wiper motor. Worked fine after replacement.

Hi,
The rear wiper is not working.
However I measure 12V on 2 of the pins on the contact connected to the motor so I think the fuse and operator switch is working.
I also think that I feel some heat on the motor.

So - I suspect the motor is broken.

Has anyone opened and fixed the motor with a similar issue? I don't know if it is just stuck or what could be wrong.
I suspect I need to buy a new motor, but if it can be fixed - it is better than to buy new...

Peugeot 108 - 2015
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Solved. It was the wiper motor. Worked fine after replacement.
Hi
Have you some pictures with old or new motor ?
Or have you part / number for this part ?

My problem is : some times he stop at middle, some times near end of moving arm, some times he don't stop at all.
I found plenty of water in to my trunk.

Rear third brake light was cracked and today I change it but I suppose I will need to change and motor.

Thank you in advance
Mike
 
1 - 3 of 3 Posts
Top