Peugeot 108 Forum banner
1 - 20 of 20 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Evening all,
Was driving today and the engine light, tyre pressure light and the drive assist lights all came on at the same time. No obvious loss of control or any change to the drive. I've checked all tyre pressures which are fine and the oil is topped up and no obvious fault with the engine. Anyone got any idea what this might be ? Thanks
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Tyre pressure, engine check

Hi Everyone,

I have just got exactly the same thing this morning. All of a sudden engine warning, tyre pressure and anti skid lights on without no plausible explanation. All was good beforehand.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Hi I have cleaned all sensor and changed the two front i have also putthe multimeter on all for and I get a good reading when spinning the wheels. I have cleaned the rear brake drums and yet I still have the three lights on . I have used a Bluetooth obd2 reader with no faults showing. Any advice would be great full.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Hi I have cleaned all sensor and changed the two front i have also putthe multimeter on all for and I get a good reading when spinning the wheels. I have cleaned the rear brake drums and yet I still have the three lights on . I have used a Bluetooth obd2 reader with no faults showing. Any advice would be great full.
I'm having this issue with the three wanting lights. Did you resolve yours and if so what was the problem? Thanks
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
I've just had the exact same issue - took it to dealership who have just told me that the cat converter needs to be replaced... we'll see if this fixes the issue.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Hi!
I had the issue with the tyre pressure on mine and just reset the button that is in the garage love box, top right. You just press it for like 3 seconds and it should go away.

Ange
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Hi!
I had the issue with the tyre pressure on mine and just reset the button that is in the garage love box, top right. You just press it for like 3 seconds and it should go away.

Ange
Hiya, thanks for replying. If it was only the tyre light that might have worked, but the traction control and engine light were on as well (all 3 came on at once).

Just had the cat converter replaced and seems to be ok, but now there's a metallic/rattle/groan type noise when accelerating in the low gears - so back to the mechanic it goes I guess... hoping it's just something not been tightened!
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Just to follow on from this, the cat converter and exhaust were misaligned following the car being replaced. However 2 weeks after getting the car back, the same 3 lights have come on again so back to the repair shop it goes.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Hi ya, any updates on this issue please. I am having same issues with my car - 3 lights are in. I have asked my local garage to change the pressure sensor but the problem came back in 2 weeks.
Thanks
Vamshi hi
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Hi ya, any updates on this issue please. I am having same issues with my car - 3 lights are in. I have asked my local garage to change the pressure sensor but the problem came back in 2 weeks.
Thanks
Vamshi hi
Yes, the dealership came back and said there were 2 sensors needing replacing (this was after replacing the cat converter).

Glad I took the warranty out, as the cat converter cost about £1500 and I think the sensors would have been something similar. They actually ended up swapping for another car - an Aygo (same car pretty much) but it had the same issue! So I got another in the end.

It seems it's quite a common fault with that model - the lamba sensor?
 
1 - 20 of 20 Posts
Top